Offline verkoop stimuleren via social media

Offline verkoop stimuleren via social media
Bootcamp
6 april 2021

Offline verkoop stimuleren via social media

Online en offline verkoop werden tot voor kort nog als twee gescheiden tools gezien. Je offline verkoop stimuleren via sociale media klinkt gek maar is zeker niet iets om over het hoofd te zien. Consumenten zien tegenwoordig nauwelijks nog het verschil tussen de offline en online wereld.


Dankzij het internet kan je als fysieke retailer jouw klanten ook op een digitale manier bereiken. Dit creëert een nieuwe lead om je merk op een totaal nieuwe manier onder de aandacht van je (potentiële) klanten te brengen.

Om jou hiermee te helpen slaan Unizo en Wolfpack Branding de handen in elkaar. Samen organiseren zij de online bootcamp “Offline verkoop stimuleren via social media”. De bootcamp bestaat in totaal uit 5 sessies.

Offline versus online

Voor wie?

Deze bootcamp is optimaal geschikt voor zelfstandige ondernemers en KMO-managers die hun offline verkopen willen verhogen & hun marktaandeel willen vergroten door de inzet van social media.


Social media
5 sessies

Tijdens de eerste sessie vindt er een introductie plaats over de bootcamp waarbij we reeds een social media strategie gaan opstellen. Sessie twee zal bestaan uit een verdieping in de social media kanalen Facebook en Instagram waarbij beide kanalen worden geanalyseerd zodat jij deze in de praktijk kan hanteren. De derde sessie focust zich vooral op jouw branding en huisstijl. Daarnaast komen enkele tools aan bod zoals Canva en Promo.com om jou optimaal te helpen bij de creatie van een goede huisstijl en branding. In de voorlaatste sessie kijken we samen met jou hoe je klanten in jouw zaak kan krijgen a.d.h.v. overtuigingstechnieken toegespitst op een verkoopgesprek. Tenslotte is er een netwerksessie voorzien waarbij de laatste vragen in verband met de bootcamp kunnen gesteld worden.


  • Startsessie: 3 mei
  • Data: 03/05 - 10/05 - 17/05 - 24/05 - 07/06
  • Uur: 19u tot 21u30
  • Prijs: €400 excl. btw
Louise Verlinde
Louise Verlinde

Met grote interesse in branding en marketing schrijft onze stagiaire Louise Verlinde mee aan het succesverhaal van de Wolfpack Blogs!