Team

Meet the Wolfpack

Naast het vertrouwde Wolfpack Branding Team werken we samen met een vaste groep van partners en freelancers. Wil jij ons team vervoegen of heb je zin in een boeiende stage? Laat van je horen!

Zaakvoerder Wolfpack Branding: Maxiem Depypere
Maxiem Depypere

Zaakvoerder

Gepassioneerd door ondernemen, innovatie en (marketing)psychologie houdt Maxiem van het verhaal achter een succesvolle onderneming, bedrijf of gebeurtenis. Social media fanaat, copywriter & storyteller op weekdagen - DJ tijdens het weekend.

Digital Marketeer - Web Developer Wolfpack Branding: Louis Vanhaesebroucke
Louis Vanhaesebroucke

Digital Marketeer - Web Developer

Met zijn technische achtergrond schrijft Louis als Digital Marketeer en Web Developer mee aan het succesverhaal van onzen klanten en de Wolfpack Academy. In het weekend vind je hem terug achter de draaitafels of als eventmanager op een van zijn events.

Wolfpack Branding vervoegen
The Wolfpack vervoegen?

Aarzel niet!

Ben jij de juiste persoon om ons team te vervoegen? Droom je van een uitdagende job op een schitterende locatie in het centrum van Kortrijk of ben je opzoek naar een geweldige stageplek? Neem dan zeker en vast contact met ons op en wie weet zien we elkaar snel!

Stage lopen bij Wolfpack Branding | Kortrijk

Stage lopen bij ons?

Ben je op zoek naar een stageplaats en wil je graag zoveel mogelijk leren over digital marketing, social media of web development? Laat van je horen!

Overtuig ons!