Marketing en verkopen na Covid-19

Marketing en verkopen na Covid-19
Bootcamp
6 april 2021

Marketing en verkopen na Covid-19

Het coronavirus brengt heel wat onzekerheden met zich mee. Vooral voor ondernemers is deze pandemie een groot vraagteken. Zie jij soms ook door het bos de bomen niet meer? Unizo organiseert samen met Wolfpack Branding een online bootcamp om jouw verkoop te helpen verhogen en je marktaandeel te vergroten. Dit door samen te kijken naar de verschillende kansen die de pandemie met zich meebrengt en deze kansen samen te grijpen.


Voor wie?

Deze bootcamp is optimaal geschikt voor zelfstandige ondernemers en KMO-managers die de kansen willen grijpen die post-Covid te rapen vallen. Zowel het vergroten van het marktaandeel als het stimuleren van verkopen zijn belangrijk voor jou en jouw onderneming.


Buy
5 sessies

De eerste sessie is een introductie van de bootcamp waarbij we reeds een social media strategie gaan opstellen. De tweede sessie focust zich vooral op jouw branding en huisstijl. Hier komen canva en promo.com aan bod. In sessie drie gaan we aan de slag met jouw storytelling. Daarnaast lichten we in deze sessie ook toe hoe je het beste communiceert met beelden. De voorlaatste sessie hanteert vooral overtuigingstechnieken. Hoe ga jij als verkoper in een verkoopgesprek overtuigend communiceren met potentiële klanten? Tenslotte is er een netwerksessie voorzien waarbij de laatste vragen in verband met de bootcamp kunnen gesteld worden.


  • Startsessie: 27 april
  • Data: 27/04 - 04/05 - 11/05 - 18/05 - 25/05
  • Uur: 19u tot 21u30
  • Prijs: €400 excl. btw
Louise Verlinde
Louise Verlinde

Met grote interesse in branding en marketing schrijft onze stagiaire Louise Verlinde mee aan het succesverhaal van de Wolfpack Blogs!