Bootcamp Storytelling

Bootcamp Storytelling
Bootcamp
7 april 2021

Bootcamp Storytelling

Vanaf 27 april tot eind mei geeft Maxiem Depypere, founder van Wolfpack Branding, 4 inspirerende bootcamps waarin 5 verschillende topics aan bod komen. Tijdens de bootcamp Storytelling gaan we dieper in op het belang van storytelling & branding voor jouw onderneming. Vervolgens zoomen we in op het creëren van een eigen huisstijl. Deze bootcamp verloopt volledig online waardoor je dit vanuit je zetel, bureau of living kan volgen!


Wat is storytelling?

Storytelling is niet meer weg te denken uit de bedrijfswereld. Als je een goed verhaal creëert waarbij je je doelpubliek raakt, blijft je boodschap langer hangen. Wanneer je erin slaagt om een zodanig goed verhaal te vertellen, dan is je doelpubliek zelfs geneigd om deze boodschap te delen met anderen.


Tegenwoordig is er een overload aan informatie. Daardoor gaan mensen selectiever te werk en kijkt men enkel nog naar zaken die hen inspireren of hen een duidelijke meerwaarde bieden. Combineer dit met een sterke & professionele branding en je marketingstrategie wordt meteen herkenbaar én inspirerend.

Storytelling
Voor wie?

Deze bootcamp is optimaal geschikt voor zelfstandige ondernemers, KMO-managers en communicatie- en marketingmanagers die de klantenbinding willen versterken door een mooie, herkenbare look & feel gecombineerd met een inspirerende storytelling.

Iets voor jou? Schrijf je dan hier in!


Sessie 1: Storytelling

De basis van goede online communicatie is een sterk verhaal. We zoomen in op je onderneming en bedenken nieuwe invalshoeken om je online volgers mee te nemen in jouw uniek bedrijfsverhaal.

Sessie 2: Branding

Bij alle content die je creëert is een uniforme huisstijl essentieel. Het zorgt ervoor dat mensen je snel opmerken, herkennen en herinneren. In deze sessie leer je op een eenvoudige manier content maken, met telkens weer die eigen touch, die je merk online en offline herkenbaar maakt.

Sessie 3: Professionele beelden dankzij Canva

Canva is een geweldige tool om zowel je huisstijl als om professionele content op punt te zetten. Zie het als "de Photoshop voor dummies” maar mét een professioneel resultaat. In deze sessie gaan we de werking van Canva onder de loep nemen en leer je hoe je zélf je eigen professionele beelden kan ontwerpen.

Sessie 4: Een unieke huisstijl opbouwen

Nu ga je zelf aan de slag. Hoe kan ik de voorbije 3 sessies samenvoegen? Je maakt je eigen (re)branding, huisstijl & professionele beelden en gaat deze implementeren in je social media strategie

Sessie 5: Netwerkmoment & specifieke vragen.

Tijdens dit netwerkmoment besteden we aandacht aan het beter leren kennen van elkaar en is er de mogelijkheid tot het stellen van specifieke vragen.

Storytelling

  • Startsessie: 28 april
  • Data: 28/04 - 05/05 - 12/05 - 19/05 - 25/05
  • Uur: 19u tot 21u30
  • Prijs: €400 excl. btw

Wil je jouw bedrijf laten groeien door middel van een goed imago en een loyaal klantenbestand? Schrijf je dan nu in!

Axelle Peeters
Axelle Peeters

Met passie voor digitale marketing en copywriting schrijft onze stagiaire Axelle Peeters mee aan het succesverhaal van de Wolfpack Blogs!